Rihanna, la 15 ani de la lansarea primului single. Vedeta este cea mai bogată cântăreaţă din Marea Britanie

  • Rihanna şi-a lansat single-ul de debut, "Pon de Replay", în urmă cu 15 ani.
  • Piesa a ocupat primul loc în Billboard şi a primit două discuri de platină.
  • Rihanna este cea mai bogată cântăreaţă din Marea Britanie.
223 afișări
Imaginea articolului Rihanna, la 15 ani de la lansarea primului single. Vedeta este cea mai bogată cântăreaţă din Marea Britanie

Sursa foto: profimedia

 

O ştii pentru hituri precum "Diamonds", "Love on the Brain", "Umbrella", "Stay". Iar, pe 24 mai, s-au împlinit 15 ani de când şi-a lansat single-ul de debut, "Pon de Replay". Piesa a fost apreciată de critici şi public, ajungând pe primul loc în Billboard Dance şi fiind certificată cu două discuri de platină. 

Originară din Barbados, Robyn Rihanna Fenty, în vârstă de 32 de ani, şi-a lansat primul album discografic, "Music of the sun", în 2005, iar cel mai recent, al optulea, este "Anti", din 2016. Cu peste 250 de milioane de albume vândute în lumea întreagă, Rihanna, recompensată cu nouă premii Grammy, a ajuns un idol al noilor generaţii.

Trebuie să mai ştii că, recent, ea a devenit şi cea mai bogată cântăreaţă din Marea Britanie, cu o avere de 523 de milioane de euro, fiind întrecută doar de Andrew Lloyd Webber şi Paul McCartney. În afară de faptul că este unul dintre cele mai influente nume în muzică, Rihanna este implicată în acţiuni umanitare, iar, în calitate de creatoare a brandului de cosmetice şi modă Fenty, a încheiat o colaborare de succes cu grupul de produse de lux LVMH. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici