Rihanna, plătită cu 30.000 de lire sterline pentru a fi prezentă timp de o oră într-un club

Cântăreaţa Rihanna a fost plătită cu 30.000 de lire sterline (43.750 de dolari) doar pentru a fi prezentă timp de o oră în clubul Bamboo din Liverpool, la sfârşitul săptămânii trecute, informează dailymail.co.uk.

21 afișări
Imaginea articolului Rihanna, plătită cu 30.000 de lire sterline pentru a fi prezentă timp de o oră într-un club

Rihanna, plătită cu 30.000 de lire sterline pentru a fi prezentă timp de o oră într-un club (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După concertul pe care l-a susţinut la Echo Arena din Liverpool, cântăreaţa în vârstă de 22 de ani s-a îndreptat către clubul de lux Bamboo din localitate, unde a petrecut exact o oră, după care s-a întors la Londra.

Potrivit presei britanice, Rihanna a primit din partea patronilor clubului suma de 30.000 de lire sterline doar pentru a fi prezentă în Bamboo Club timp de o oră.

Rihanna nu este prima vedetă din Statele Unite ale Americii care a primit o sumă importantă pentru a fi prezentă în acel club din Liverpool. În martie, rapperul 50 Cent a participat la inaugurarea clubului, iar tabloidul britanic Daily Mirror susţine că artistul a primit din partea patronilor suma de 50.000 de lire sterline (73.000 de dolari).

Fanii muzicianului american, prezenţi la inaugurare, sperau ca acesta să interpreteze câteva dintre hiturile sale, însă 50 Cent s-a mulţumit să salute mulţimea, după care s-a retras într-un separeu împreună cu câţiva prieteni, unde au consumat multă şampanie.

Rihanna şi-a început turneul în Marea Britanie vineri, printr-un concert susţinut la Birmingham.

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Cel mai recent album al artistei este "Rated R" şi a fost lansat în noiembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici