Rihanna va fi primită de Emmanuel Macron la Palatul Élysée

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron se va întâlni cu Rihanna săptămâna viitoare la Paris pentru a discuta despre contribuţia Guvernului francez pentru îmbunătăţirea educaţiei globale, după ce artista l-a abordat pe preşedintele francez pe Twitter, precizează The Independent.

1082 afișări
Imaginea articolului Rihanna va fi primită de Emmanuel Macron la Palatul Élysée

Rihanna va fi primită de Emmanuel Macron la Palatul Elysee

Întâlnirea dintre preşedintele francez şi celebra artistă va avea loc la Palatul Elysee, reşedinţa oficială a şefilor de stat ai Franţei. Cei doi vor discuta problemele legate de finanţarea educaţiei pentru copiii care locuiesc în ţările subdezvoltate sau în curs de dezvoltare.

La sfârşitul lunii iunie, Rihanna a postat un mesaj pe contul său de Twitter, unde este urmărită de peste 75 de milioane de oameni, prin care a întrebat mai mulţi lideri globali, printre care şi Macron, dacă îşi vor asuma angajamentul de a contribui la îmbunătăţirea educaţiei globale.

 

 

Rihanna, fiind ambasador al Parteneriatului Global pentru Educaţie, a adresat întrebări similare şi premierului Canadei, Justin Trudeau, preşedintelui Argentinei, Mauricio Macri, sau cancelarului german Angela Merkel.

Detalii suplimetare privind întâlnirea dintre Macron şi Rihanna vor surveni odată cu publicarea programului săptămânal al preşedintelui francez.

Când artista a devenit ambasadorul acestei fundaţii de caritate a afirmat că îşi doreşte ca toţi copiii, indiferent de locul în care locuiesc, să aibă oportunitatea unei educaţii de calitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici