RITUAL MACABRU: Un producător TV s-a căsătorit cu iubita lui DECEDATĂ şi a postat imagini pe Facebook - VIDEO

Un producător de televiziune s-a căsătorit cu iubita sa decedată în cadrul unei ceremonii ale cărei fotografii le-a postat ulterior pe Facebook.

19624 afișări
Imaginea articolului RITUAL MACABRU: Un producător TV s-a căsătorit cu iubita lui DECEDATĂ şi a postat imagini pe Facebook - VIDEO

RITUAL MACABRU: Un producător TV s-a căsătorit cu iubita lui decedată

Producătorul TV Chadil Deffy, cunoscut şi ca Deff Yingyuen, s-a căsătorit cu iubita sa decedată, Ann Kamsuk, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Thailanda, scrie dailymail.co.uk.

Cei doi au avut o relaţie timp de 10 ani şi îşi făceau planuri de căsătorie, însă femeia a murit în urma unui accident de maşină pe data de 3 ianuarie.

Chadil Deffy a vrut însă să o ia de soţie pe Ann, în vârstă de 29 de ani, deoarece amânaseră de mai multe ori căsătoria din cauza studiilor şi a programelor lor încărcate.

La ceremonie au participat prieteni şi rude ale celor doi, însă şi actori şi cântăreţi din Thailanda.

Producătorul TV a postat ulterior imagini de la ceremonie pe pagina sa de Facebook.

"Ceea ce am făcut poate vi se va părea un act de iubire. Dar pentru noi este greşeala pe care nu putem să ne întoarcem în timp pentru a o repara. Ţineţi minte, viaţa este scurtă. Faceţi ceea ce vă doriţi şi aveţi grijă de oamenii pe care îi iubiţi. S-ar putea să nu mai aveţi o altă ocazie", este mesajul pe care Chadil Deffy l-a postat pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici