Rob Kardashian, fratele lui Kim Kardashian, spitalizat şi diagnosticat cu diabet

Rob Kardashian, fratele starletei Kim Kardashian, a fost spitalizat în Los Angeles şi diagnosticat cu diabet, informează contactmusic.com.

924 afișări
Imaginea articolului Rob Kardashian, fratele lui Kim Kardashian, spitalizat şi diagnosticat cu diabet

Rob Kardashian, fratele lui Kim Kardashian, spitalizat şi diagnosticat cu diabet (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Rob Kardashian a dus o luptă cu kilogramele în ultimii ani, iar sănătatea lui s-a agravat în weekendul trecut. Acesta a fost internat la un spital din Los Angeles, unde medicii au realizat o serie de teste şi a ieşit la iveală faptul că suferă de diabet, potrivit Tmz.com.

Rob Kardashian încă este internat în spital şi primeşte îngrijiri medicale, însă starea sa de sănătate este stabilă.

Rob Kardashian a început să aibă probleme cu greutate în 2012, după despărţirea de Rita Ora, iar kilogramele în plus l-au determinat să se retragă din show-ul TV dedicat familiei - "Keeping Up With the Kardashians".

Cel mai recent, acesta a fost văzut în public pe iunie 2015.

Kris Kardashian a fost căsătorită cu Robert Kardashian şi are împreună cu acesta patru copii: Kourtney, Kim, Khloé şi Rob. În 1991, Kris s-a căsătorit cu Bruce Jenner şi are împreună cu acesta două fiice, Kendall şi Kylie.

Membrii familiei Kardashian sunt protagoniştii unui show TV - "Keep Up with the Kardashians". Dintre aceştia Kim Kardashian este cea mai cunoscută, fiind, de altfel, şi actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat de Forbes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici