Robbie Williams scoate obiecte personale la licitaţie, în scop caritabil

Robbie Williams - care va concerta în premieră în România pe 17 iulie - scoate la licitaţie peste 150 de obiecte personale, inclusiv trofee şi manuscrise ale pieselor sale, încasările urmând să fie donate unei organizaţii de ajutorare a copiilor din Marea Britanie.

156 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams scoate obiecte personale la licitaţie, în scop caritabil

Robbie Williams scoate obiecte personale la licitaţie, în interes caritabil (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Licitaţia Doing It For The Kids va avea loc pe 15 iulie şi încasările vor fi donate organizaţiei The Donna Louise Children's Hospice, care se ocupă de ajutorarea copiilor cu boli cronice şi în stadiu terminal, informează contactmusic.com.

Printre obiectele scoase la licitaţie se numără manuscrisul piesei "Let Me Entertain You" (1997), estimat la suma de 9.600 de dolari, şi un trofeu MTV Europe Music, primit ca membru al formaţiei Take That pentru piesa "Babe" din 1994, evaluat la suma de 4.800 de dolari.

La licitaţie, organizată de casa Bonhams din Londra, vor mai fi disponibile un disc de platină primit de Williams pentru albumul solo "I've Been Expecting You" şi un costum crem purtat de star în videoclipul piesei "Radio", estimat la 11.200 de dolari.

Robbie Williams va concerta în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie.

Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, "Let Me Entertain You", pe care Robbie Williams îl susţine în 2015. Turneul "Let Me Entertain You" a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la începutul lunii decembrie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici