Robbie Williams şi-a angajat gărzi de corp care să îl apere de extratereştri

Cântăreţul britanic Robbie Williams, care va concerta la Festivalul Untold de la Cluj-Napoca la începutul lunii august, şi-a angajat gărzi de corp care să îl proteje în cazul în care extratereştrii îl vor contacta, întrucât acest lucru îl sperie, potrivit contactmusic.net.

2545 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams şi-a angajat gărzi de corp care să îl apere de extratereştri

Robbie Williams şi-a angajat gărzi de corp care să îl apere de extratereştri

Într-o discuţie cu vedeta TV Jo Wood pentru podcast-ul "Alien Nation", Williams a explicat: "Motivul pentru care am cerut pază 24 de ore din 24 nu a fost pentru propria mea siguranţă, ci pentru că sunt speriat de ce s-ar putea întâmpla în jurul meu când aş fi singur".

"Mi-a fost întotdeauna teamă să vorbesc cu ei, pentru că acest lucru i-ar face reali, iar, dacă este numai în capul meu, va rămâne doar în capul meu", a mai spus acesta.

Williams a declarat că ar putea suferi de "o maladie mintală", dar a completat că spune acest lucru doar pentru a-i calma pe cei sceptici.

De mai mulţi ani, Robbie Williams a dezvoltat o pasiune pentru extratereştri, mutându-se în California, unde pleacă adeseori în expediţii pentru descoperirea de OZN-uri.

În vârstă de 45 de ani, Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium". În 2010, Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici