Robbie Williams spune că îmbătrâneşte şi se transformă încet în tatăl său

Robbie Williams a început un nou turneu la finalul acestei săptămâni, dar a mărturisit pentru The Sun că se simte bătrân, îl doare spatele şi seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său.

340 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams spune că îmbătrâneşte şi se transformă încet în tatăl său

Robbie Williams spune că îmbătrâneşte şi se transformă încet în tatăl său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Williams a deschis în forţă seria concertelor din turneul "Take the Crown", vineri, la Dublin, dar, în ciuda energiei sale, starul care are un copil şi se apropie de vârsta de 40 de ani, spune că se simte bătrân.

"Nu am cum să scap. Marele 40 nu e prea departe", a declarat Robbie Williams într-un interviu exclusiv pentru The Sun. "Spatele meu este distrus şi fac exerciţii în fiecare zi să fiu în formă pentru turneu. Sunt destul de conştient că arăt ca un tată", a spus starul.

"Nimeni nu îţi spune cum să faci faţă faptului că eşti din ce în ce mai plinuţ. Asta depinde de ADN-ul tău. Eu mă transform încet-încet în tatăl meu", a spus el.

"Indiferent de ce mănânc, de cât de mult sport fac, natura îşi urmează cursul, iar eu capăt forma tatălui meu. Eu nu am nicio problemă cu asta şi sper că nici pe doamna mea nu o deranjează", a glumit vedeta.

Robbie Williams locuieşte în Londra, alături de soţia sa Ayda şi fiica lui Teddy. De altfel, Teddy, care purta căşti protectoare, şi mama sa, au fost în culise, alături de Robbie Williams, la concertul din Dublin. De altfel, vedeta a dedicat, în concert, melodia "Come Undone", fiicei sale, "Teddy Bear".

"Sincer, sunt mai fericit ca niciodată. Faptul că sunt tată, că am o fiică ... este cel mai important lucru din lume pentru mine. Mi-a schimbat viaţa. Nu vreau să fiu dramatic, dar aşa e. Brusc, totul are un rost", a spus el.

Pe de altă parte, Williams a spus că nu merge de obicei la concerte, pentru că urăşte mulţimile. Unul din concertele la care a mers, de dragul soţiei, a fost show-ul lui Beyonce de acum câteva săptămâni, la O2 Arena.

"Am fost, într-un fel, obligat să merg alături de soţie. Nu e vorba că nu am vrut să o văd pe Beyonce, este grozavă, dar m-aş fi mulţumit să o văd şi pe YouTube. Îmi place să văd mulţimile de pe scenă, dar cam atât de mult vreau să mă apropii de oameni", a spus el.

Deşi se plânge că îmbătrâneşte, Williams a spus că, faţă de perioada tinereţii sale tulburi, acum se simte mai în formă ca oricând, pentru că se poate bucura de succesul său şi vrea să cânte atât timp cât o să fie în formă.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002 în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat, în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star", în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai pală în peisajul muzicii pop britanice şi care eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That în 2010, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l că încă mai poate avea succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici