Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood

Actorul britanic Robert Pattinson a decis să o ierte pe iubita lui, actriţa Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood.

3491 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood

Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart, care l-a înşelat cu un regizor de la Hollywood (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Relaţia dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart, două dintre vedetele francizei "Amurg/ Twilight", a trecut prin momente dificile, atunci când tânăra actriţă în vârstă de 22 de ani a admis că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", care este căsătorit şi are doi copii, informează dailymail.co.uk.

Potrivit tabloidului Daily Mail, Robert Pattinson a decis însă să acorde relaţiei sale cu Stewart o a doua şansă.

Cei doi actori din "Twilight" s-au întâlnit, au discutat şi în cele din urmă Pattinson a decis să ierte infidelitatea iubitei sale, despre care spune că a fost "o greşeală prostească".

"Au decis că nu pot să trăiască unul fără celălalt. Kristen şi-a deschis inima în faţa lui Robert şi i-a spus că l-a înşelat o singură dată şi acea aventură a fost o greşeală", a declarat o sursă pentru The Sun.

Cei doi tineri s-au mutat într-o vilă retrasă din Los Angeles şi speră să îşi reconstruiască relaţia.

"Rob crede că ea a făcut o greşeală cu adevărat prostească. După o discuţie lungă şi înduioşătoare, ei s-au împăcat. Rob a văzut cât de mult regretă Kristen şi a iertat-o. Ei chiar se iubesc", a spus aceeaşi sursă.

Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu Rupert Sanders. Atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta.

Ulterior, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla şi Tennyson.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va fi lansat pe marile ecrane pe 16 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici