Robert Rodriguez va regiza un remake după filmul "Fire and Ice" din 1983

Regizorul Robert Rodriguez va realiza un remake după filmul "Fire and Ice" din 1983, care a fost un eşec de box office, încasând doar un milion de dolari, noua producţie urmând să fie produsă de Sony Pictures, potrivit contactmsic.com.

74 afișări
Imaginea articolului Robert Rodriguez va regiza un remake după filmul "Fire and Ice" din 1983

Robert Rodriguez va regiza un remake după filmul "Fire and Ice" din 1983 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cineastul Robert Rodriguez, în vârstă de 46 de ani, s-a alăturat proiectului Sony Pictures de a transforma animaţia "Fire and Ice" din 1983 într-un film de acţiune, cu actori.

Pelicula originală, un film de animaţie lansat de studiourile Fox, care a obţinut doar un milion de dolari din încasări, are la bază personajele create de Ralph Bakshi, care a şi semnat regia filmului, şi Frank Frazetta. Filmul spune povestea unui Ice Lord (Stăpân al Gheţurilor, n.r.) care distruge un sat cu un gheţar, iar unicul supravieţuitor al catastrofei este hotărât să se răzbune.

Remake-ul filmului din 1983 este un nou proiect pentru Robert Rodriguez, după succesul moderat al peliculei "Sin City: Am ucis pentru ea/ Sin City: A Dame to Kill For", lansat în 2014, cu încasări de 38 de milioane de dolari la nivel mondial.

Noua producţie este finanţată de Gary Michael Walters, Matthew Rhodes şi Michel Litvak, care au lucrat la dezvoltarea proiectului cu scenaristul.

Robert Rodriguez este regizor şi producător, cunoscut pentru "Machete: Ucigaş meseriaş"şi "Sin City: Am ucis pentru ea", fondator al reţelei de televiziune prin cablu americane El Rey şi este considerat una dintre cele mai influente personalităţi latino din lumea showbizului american.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici