Roberta Anastase se căsătoreşte pe 30 iunie. Traian Băsescu ar urma să-i fie naş

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, în prezent deputat şi vicepreşedinte al PDL, se va căsători în 30 iunie, naşi urmând a-i fi, potrivit unor surse, preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa Maria.

5583 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase se căsătoreşte pe 30 iunie. Traian Băsescu ar urma să-i fie naş

Roberta Anastase se căsătoreşte pe 30 iunie. Traian Băsescu ar urma să-i fie naş (Imagine: Octaviu Dumitru/Mediafax Foto)

Roberta Anastase, în vârstă de 37 de ani, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, se va căsători în data de 30 iunie cu partenerul său, omul de afaceri Victor Farca.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, naşii de cununie ar urma să fie şeful statului şi soţia sa, Roberta Anastase propunându-i preşedintelui Traian Băsescu să îi fie naş.

Nunta ar urma să aibă loc la Palatul Ştirbey. Roberta Anastase nu a trimis încă invitaţiile de nuntă, însă şi-a anunţat apropiaţii şi colegii din PDL despre evenimentul care va avea loc la sfârşitul lunii iunie.

Roberta Anastase formează un cuplu cu omul de afaceri Victor Farca de peste 15 ani.

Presa a relatat că Anastase a primit un inel de logodnă Chopard.

Anastase, care a împlinit în luna martie 37 de ani, a absolvit unul dintre cele mai renumite licee din Ploieşti, apoi a absolvit Facultatea de Sociologie. Ea s-a făcut iniţial remarcată prin participarea la concursuri internaţionale de frumuseţe, la care a reprezentat România, în anii 1990.

Conform propriilor declaraţii, Anastase a intrat în politică înainte de a împlini 18 ani, ea înscriindu-se în PD.

În prezent, Anastase conduce filiala judeţeană PDL Prahova şi se află la al doilea mandat de deputat.

Preşedintele Camerei Deputaţilor menţiona, în decembrie 2011, în emisiunea "Poveştiri adevărate" de la postul Acasă, că se va căsători cu un om de afaceri, iar nunta ar putea să fie organizată la Ploieşti. Roberta Anastase recunoaştea că în 2012 şi-a propus să îmbrace rochia de mireasă. "Mi-aş dori foarte mult să fac nunta în Ploieşti", spunea Anastase. "În momentele grele, l-am simţit alături, faptul că este sufletist şi bun m-a cucerit", a mai spus ea despre partenerul său.

Şi în martie 2012, de ziua sa de naştere, Roberta Anastase spunea că speră să se căsătorească în cursul anului, dar că nu a fixat data evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici