Rock-ul revine la Costineşti într-un festival internaţional de două zile

Cele mai în vogă formaţii din România, între care Şuie Paparude, E.M.I.L., Alternosfera, Cristi Minculescu & IRIS sau Trooper, se numără printre trupele care vor cânta, în acest sfârşit de săptămână, la cea de-a cincea ediţie a ”Out Of Doors Fest”, care va avea loc vineri şi sâmbătă la Costineşti.

684 afișări
Imaginea articolului Rock-ul revine la Costineşti într-un festival internaţional de două zile

Rock-ul revine la Costineşti într-un festival internaţional de două zile

”Out Of Doors Fest” va avea loc în zilele de 4 şi 5 august, la White Horse Rock’n Roll Costineşti, vis-a-vis de Teatrul de Vară.

Potrivit organizatorilor, festivalul este un proiect construit pentru tineri, la care participă, ”în mod natural”, toţi consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede până la cele înaintate, fiind aşteptată prezenţa a peste 4.000 de spectatori.

”Out Of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber şi creator, dorinţa de autodefinire şi reîmprospătare a legendei ce făcea din Costineşti unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement şi bună dispoziţie, o oază de tinereţe şi vivacitate”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Cele două zile de festival vor reuni cele mai în vogă trupe din România şi nu numai: Alternosfera, Cristi Minculescu şi IRIS, Coma, Trooper, Omul Cu Şobolani, Şuie Paparude, Macanache şi the Putreds, E.M.I.L. şi mulţi alţii, special guest fiind Crazy Town din America. Trupele de deschidere la această ediţie a festivalului vor fi Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, pe 4 august, respectiv, Folk & Rock Company şi Full Tones, în ziua de 5 august.

Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival, se va face începând cu ora 18.00, ora de începere a concertelor fiind 19.00.

”De-a lungul celor patru ani în care s-a desfăşurat, ”Out Of Doors Fest” şi-a propus să se facă remarcat nu numai ca un festival de muzică, ci şi ca o oază de cultură originală, într-o încercare dârză de a reînvia spiritul tânăr şi energic al Costineştiului de altădată”, mai arată organizatorii festivalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici