Rockerul Pete Doherty, amendat pentru posesie de heroină

Rockerul britanic Pete Doherty a fost condamnat, miercuri, la plata unei amenzi în valoare de 750 de lire sterline (860 de euro), după ce a fost arestat pentru posesie de heroină, în luna decembrie.

23 afișări
Imaginea articolului Rockerul Pete Doherty, amendat pentru posesie de heroină

Rockerul Pete Doherty, amendat pentru posesie de heroină

Solistul trupei Babyshambles, fostul iubit al manechinului Kate Moss, a fost arestat pe 21 decembrie 2009, la ieşirea din tribunalul din Gloucester (Marea Britanie), la doar câteva minute după ce scăpase de o condamnare la închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Pete Doherty s-a prezentat din nou, miercuri, în faţa tribunalului din Gloucester. Judecătorul a aflat cu această ocazie că muzicianul britanic urmează deja, din proprie iniţiativă, un program pentru a-şi învinge dependenţa de droguri şi a considerat că nu este necesar să îi impună o nouă pedeapsă, concluzionând că o amendă este suficientă.

Pe 21 decembrie, lui Pete Doherty i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 18 luni, cântăreţul fiind condamnat şi la plata unei amenzi de 2.050 de lire sterline (2.300 de euro). În vârstă de 30 de ani, Pete Doherty a recunoscut că a condus sub influenţa alcoolului, pe 11 iunie 2009, după un concert pe care l-a susţinut în oraşul Gloucester, la care au asistat 300 de persoane.

Rockerul, ale cărui probleme cu drogurile sunt pe larg relatate de presa britanică, a petrecut deja două zile în închisoare. La începutul lui iunie 2009, el a fost arestat la sosirea pe aeroportul din Geneva, după ce îşi injectase heroină în toaleta avionului.

Pete Doherty a devenit cunoscut graţie relaţiei sale cu top modelul britanic Kate Moss. Doherty şi Moss s-au cunoscut în 2005, la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a top modelului, iar relaţia lor a fost una foarte tumultuoasă, marcată de împăcări şi despărţiri violente. Pete Doherty a fost părăsit de Kate Moss la începutul verii anului 2007, după ce ea a aflat că solistul trupei Babyshambles o înşală.

Doherty a mai avut o scurtă relaţie şi cu top modelul de origine română Irina Lăzăreanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici