Romanian Music Awards de la Craiova: Zeci de mii de oameni, la cea de-a zecea ediţie

Aproape 50.000 de persoane au venit, vineri seară, în Piaţa Prefecturii din Craiova, la cea de-a zecea ediţie a galei Romanian Music Awards, trupele N&D, 3Sud Est şi L.A. reunindu-se pentru o seară şi cântând din nou împreună după câţiva ani de la despărţire.

939 afișări
Imaginea articolului Romanian Music Awards de la Craiova: Zeci de mii de oameni, la cea de-a zecea ediţie

Romanian Music Awards de la Craiova: Zeci de mii de oameni, la cea de-a zecea ediţie (Imagine: Bogdan Danescu/Arhiva Mediafax Foto)

Gala premiilor muzicii româneşti a început la ora 19.00, când vedetele au păşit pe covorul roşu, unde s-au oprit, rând pe rând, în faţa camerelor şi au făcut poze.

Giulia a mărturisit că este pentru prima dată când urcă pe scenă după naştere: "Atmosfera este extrem de frumoasă aici la Craiova, mă bucur că sunt atâţia oameni care au venit să ne vadă. Pentru mine e mult mai frumoasă această ediţie decât cea pe care am prezentat-o eu la Craiova, în urmă cu doi ani, pentru că sunt foarte relaxată, atunci aveam responsabilităţi".

Pe scena din Craiova s-au reunit şi au cântat din nou împreună după câţiva ani de la despărţire, trupele 3Sud Est, L.A. şi N&D. Primii care au urcat pe scenă au fost cei de la 3Sud Est, fanii având din nou ocazia să-i asculte pe Laurenţiu, Viorel şi Mihai. Laureţiu Duţă a declarat că trupa s-a reunit doar pentru o seară, apoi fiecare îşi vede de drumul său.

Laurenţiu Duţă a plecat de la Craiova cu două premii. El a câştigat la categoria "Best song", alături de Andreea Bănică, cu melodia "Shining Heart", dar şi premiul pentru întreaga carieră.

Premii au câştigat şi Smiley pentru "Best website", Deepside Deejays pentru "Best dance", Nick Kamarera pentru "Best Dj", Alex Mica pentru "Best New Act" sau Voltaj pentru "Best Live". La categoria "Best Male", premiul a fost câştigat de C.R.B.L, iar la "Best Female", câştigătoarea a fost Alexandra Stan.

Preferatul publicului craiovean, Alex Velea, a câştigat premiul "Best Pop", iar Smiley şi echipa Hahaha Production – "Best Producer". Guess Who a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun album.

Cel mai bun grup a fost ales de public DJ Project, iar Connect-R a primit premiul pentru "Best Performance". Vunk şi Antonia au câştigat la categoria "Best Rock, iar cel mai bun video a fost ales LukeOne & deMoga feat. Liviu Teodorescu - "Electronic Symphony".

De pe lista câştigătorilor nu putea lipsi însă Inna, care a primit premiul pentru "Border Breaker", iar premiul special Radio 21 a mers către Radio Killer

Aproape 50.000 de persoane au asistat, mai bine de cinci ore, la spectacolul din Piaţa Prefecturii. Din cauza aglomeraţiei, câţiva oameni au leşinat, fiind nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţă.

Gala Romanian Music Awards s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, iar artiştii, staff-urile, dar şi organizatorii au continuat petrecerea în mai multe cluburi din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici