ROMÂNII AU TALENT: Cristian Gog - gata să se joace cu minţile juriului în cea de-a treia semifinală

Cristian Gog, cel care a reuşit să se joace cu minţile celor trei juraţi ai emisiunii "Românii au talent", dar şi ale publicului în preselecţiile de la Cluj, va urca pe scena emisiunii, vineri, de la ora 20:30, la Pro TV, informează televiziunea.

1155 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Cristian Gog - gata să se joace cu minţile juriului în cea de-a treia semifinală

ROMÂNII AU TALENT: Cristian Gog - gata să se joace cu minţile juriului în cea de-a treia semifinală

Vineri, de la ora 20.30, o nouă rundă de talente intră în luptă pentru un loc în marea finală de la "Românii au talent". Doar trei dintre ei însă vor merge mai departe cu şansa de a câştiga premiul de 120.000 de euro.

În cea de-a treia ediţie a show-ului de la Pro TV intră în scena "mentalistul" Cristian Gog, cel care a reuşit să se joace cu minţile celor trei juraţi, dar şi ale publicului în preselecţiile de la Cluj.

Numărul său, în care a îndoit inclusiv linguri cu puterea gândului, a reuşit să uimească pe toată lumea, iar acum întrebarea este ce va face mai departe.

Tot vineri, urcă pe scena de la "Românii au talent" şi Trio Zamfirescu, cei trei fraţi care fac minuni cu chitarele lor. Lista de talente continuă cu Bar Session, cei doi barmani care aruncă cu sticlele în aer în sincron, Raoul Alexandra, băiatul care cântă atât de repede încât şi Andra şi-a exprimat dorinţa de a lua lecţii de la el, Bogdan Balmuş, puştiul care face cu bicicleta lucruri la care nici măcar nu-ţi trec prin minte, Minestrone Band, cei care au transformat legumele în instrumente muzicale, trupa Roqfellaz, băieţii care sunt gata să impresioneze încă o dată cu mişcările lor de dans, Silviu Pasca & Friends, trupa care a făcut show pe scena din Timişoara, Tomer Weissbuch, puştiul pe care întreaga ţară l-a asociat imediat cu Justin Bieber,Tatiana Fecioru, cea care a impresionat cu dansul păpuşilor sale, WUSHU, grupul pentru care artele marţiale nu mai au niciun secret, şi Floris Bistriţa, trupa care dă o nouă definiţie dansului sportiv.

Invitaţii speciali ai semifinalei din 20 aprilie vor fi beat-boxerul Cosmin Agache şi Natalia Duminică alături de mama sa, cele care au impresionat o ţară întreagă în primul sezon cu numărul lor de belly-dance.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici