ROMÂNII AU TALENT, de vineri, la Pro TV. Ce reguli apar în noul sezon

Pro TV dă startul unui nou sezon al show-ului "Românii au talent", emisiunea de divertisment care a bătut toate recordurile de audienţă, vineri, de la ora 20.30, fiind puse în joc marele premiu de 120.000 de euro, dar şi premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro, informează televiziunea.

434 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, de vineri, la Pro TV. Ce reguli apar în noul sezon

ROMÂNII AU TALENT, de vineri, la Pro TV. Ce reguli apar în noul sezon

Din acest an, publicul din faţa micilor ecrane va avea parte de o experienţă totală marca "Românii au talent": se va bucura atât de spectacolul de pe scenă, cât şi de ceea ce se petrece în culise. Telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.

Mai mult decât atât, din sezonul acesta, concurenţii care vor reuşi să îi lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au şansa să intre direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni "biletul verde", care îi va trimite în penultima fază a concursului.

Şase oraşe, mii de kilometri străbătuţi prin toată ţara, 24 de show-uri şi peste 120 de ore de filmare - este bilanţul caravanei "Românii au talent" în cel de-al patrulea sezon.

Cât s-au plimbat în căutarea de talente, cei doi "şefi" au încercat, pe rând, să vadă dacă au stofă de controlori de tren, dansatori de muzică populară, degustători de vin şi preparatori de shaorma. Rând pe rând, Pavel şi Smiley s-au schimbat în uniforme şi în costume de dans şi au încercat să fure meserie de la cei care se ocupă cu asta de o viaţă.

Inspiraţi de Bruno Icobeţ, cel mai talentat român din sezonul trecut, care a câştigat titlul alături de cei trei căţei ai săi, potenţialii "eroi" au pregătit numere care mai de care mai spectaculoase sau, dimpotrivă, de tot râsul, acompaniaţi de porumbei, cai, câini, curci, găini, şerpi şi lei de mare.

Prima ediţie a celui de-al patrulea sezon debutează în forţă vineri la Pro TV. Concurenţii se vor mişca pe ritmuri de dans, vor cânta la linguri, îşi vor demonstra forţa colosală sau talentul de aruncători la ţintă, vor desena cu picioarele, vor mânui păpuşi, vor încerca să ia ochii prin numere de magie.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu vor rămâne fără cuvinte când vor da din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenţi candidaţi la titlul de "cel mai talentat român". Georgeta Gulan, "febleţea" lui Mihai Petre, va reveni pentru a patra oară pe scena concursului. Juriul îl va revedea şi pe Lucian Isar, cântăreţul de muzică populară nemulţumit şi cârcotaş, care s-a hotărât să îşi mai încerce norocul încă o dată. O altă figură cunoscută este dansatorul Florin Jelezoglu, dezamăgit în trecut de criticile primite, dar la fel de ambiţios ca şi până acum. De această dată, unul dintre ei va reuşi să treacă în etapa următoare. Care este acesta şi cum se va descurca, telespectatorii vor putea afla vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici