ROMÂNII AU TALENT: Mentalistul Cristian Gog, prima alegere a publicului. Cine sunt ceilalţi finalişti

Cristian Gog, cel care a reuşit să se joace cu minţile celor trei juraţi ai emisiunii "Românii au talent", a fost prima alegere a publicului în cea de-a treia semifinală a concursului de la Pro TV.

6043 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Mentalistul Cristian Gog, prima alegere a publicului. Cine sunt ceilalţi finalişti

Mentalistul Cristian Gog, prima alegere a publicului

Cristian Gog este un tânăr prezentabil care vrea un loc mai în faţă pentru talentul său, aşa a fost descris de Pavel Bartoş mentalistul care a venit în competiţia pentru cel mai talentat român.

Gog are 30 de ani şi o diplomă de economist, însă marea sa pasiune rămâne mentalismul.

Cei trei juraţi s-au declarat complet vrăjiţi de Cristian.

Cei de la Trio Zamfirescu a fost a doua alegere a publicului, chitariştii reuşind să-i îi ridice în picioare pe toţi.

"E inutil să îndemn publicul să vă voteze pentru că o să o facă. Aţi fost cel mai bun număr artistic din seara aceasta. Trebuie să fiţi în finală", a declarat Mihai Petre.

Ionuţ, Gerogeta şi Stan sunt cei trei fraţi Zamfirescu foarte talentaţi la chitară.

BarSession au reuşit să ajungă în finală după ce au câştigat aprecierea publicului şi a juriului cu un număr extraordinar de "jucat cu sticle".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici