Românii care nu ne fac cinste: Imaginile care au scandalizat o ţară întreagă | VIDEO

Un imigrant român a jefuit o bătrână de 87 de ani într-un supermarket din Marea Britanie. Imaginile video surprinse de camerele de supraveghere au scandalizat opinia publică.

5713 afișări
Imaginea articolului Românii care nu ne fac cinste: Imaginile care au scandalizat o ţară întreagă | VIDEO

Românii care nu ne fac cinste: Imaginile care au scandalizat o ţară întreagă

În data de 24 octombrie, doi hoţi au urmărit-o pe victima de 87 de ani, in timp ce îşi împingea căruciorul de cumpărături într-un supermarket Aldi din Oswestry, Srhopshire, scrie Daily Mail.

Doi bărbaţi i-au distras atenţia femeii în vârstă şi i-au furat poşeta. Cătălin-Mihai Verea, un român în vârstă de 44 de ani, a fost arestat şi acuzat de furt, după o mobilizare naţională pentru prinderea hoţilor.

Unul dintre bărbaţi i-a arătat bătrânei nişte produse de pe rafturi, în timp ce complicele său i-a sustras portofelul în care se aflau 75 lire sterline.

Miercuri, Verea a recunoscut furtul în faţa magistraţilor Curţii din Telford, dar a fost scutit de închisoare.

Totuşi, românul, care locuieşte în Smethwick, West Midlands, va trebui să plătească o compensaţie de 192,50 lire sterline, alte costuri judecătoreşti de 185 lire sterline, precum şi o amendă de 85 lire sterline.

„Este una din cele mai josnice fapte. Singurul lucru bun a fost că victima s-a dovedit a fi puternică şi nu s-a lăsat copleşită emoţional de cele întâmplate”, a declarat Margaret Linington-Payne, preşedintele Curţii.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici