Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, rănit în timpul unei emisiuni

Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, a participat, duminică seară, la emisiunea "Dănuţ SRL", prezentată la TVR de Dan Bittman, în cadrul căreia a fost rănit cu un cuţit, în direct, în timpul unui moment de cascadorii.

493 afișări
Imaginea articolului Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, rănit în timpul unei emisiuni

Chitaristul trupei Holograf a fost rănit în timpul unei emisiuni (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Dediu a fost provocat de Bittman să ia parte la o cascadorie, astfel că muzicianul s-a aşezat pe podea, cu un fruct pe cap. Unul dintre cascadori l-a lovit pe Romeo Dediu cu o sabie, rănindu-l pe muzician în creştetul capului.

"E în regulă, din fericire nu a fost decât o tăietură superficială, care a necesitat câteva copci, dar nu e nimic grav, care să-l deranjeze la orice altceva", a declarat, pentru MEDIAFAX, Iulian Vrabete, basistul Holograf.

"Am fost invitaţi în emisiunea «Dănutz SRL», lucru normal, că doar colegul nostru o prezintă. Şi la un moment dat, într-un număr demonstrativ de arte marţiale, am fost invitaţi ca participanţi, neştiind ce vor face oamenii. Eram convinşi că e vorba de o glumă, de o joacă, nu am crezut că nişte profesionişti folosesc oameni din public (...). Ei şi-au facut treaba, dar nu foarte bine", a concluzionat Vrabete.

"Una peste alta, el nici nu a sesizat că a fost tăiat. A fost un accident nefericit", a concluzionat el.

Dediu a fost dus, chiar în timpul emisiunii, la cabinetul medical al TVR, de unde a fost trimis apoi la spital. După o radiografie, rana acestuia a fost cusută.

Între timp, Bittman a rămas în platoul de filmare, unde a reuşit să termine emisiunea.

În 24 şi 25 februarie, Holograf va susţine două concerte de Dragobete, la Sala Palatului din Capitală. Potrivit basistului trupei, acestea nu vor fi afectate în niciun fel de accidentul de duminică.

Holograf este o trupă rock înfiinţată în 1978. Printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele ei conţine câteva cântece care au ajuns hituri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici