Ronaldo a primit un tablou încrestat cu cristale Swarovski, în care apare dând celebru golul din foarfecă | FOTO

Un artist din Columbia, Mr. Bling, a avut grijă ca portughezul Cristiano Ronaldo să nu uite niciodată golul din foarfecă marcat în poarta lui Juventus în perioada când atacantul îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

471 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a primit un tablou încrestat cu cristale Swarovski, în care apare dând celebru golul din foarfecă | FOTO

Ronaldo a primit un tablou încrestat cu cristale Swarovski, în care apare dând celebru golul din foarfecă în poarta lui Juventus | FOTO

Reuşita lusitanului din sferturile de finală din sezonul trecut al Ligii Campionilor este considerată una dintre cele mai frumoase din istoria competiţiei. Pe 3 aprilie 2018, pe stadionul din Torino, Real Madrid a câştigat cu 3-0, iar Ronaldo a marcat de două ori. Al doilea gol a atras toate privirile. Execuţia din foarfecă i-a cucerit până şi pe suporterii italieni.

Acum, jucător al lui Juventus, Ronaldo a primit cadou chiar un tablou în care este imortalizat ldo în momentul execuţiei spectaculoase. Opera de artă nu este una oarecare, ci este realizată cu mai multe cristale Swarovski.

Cristiano s-a pozat alături de artist şi de tablou, însă a ales un outfit cu totul deosebit, s-a îmbrăcat în echipamentul lui Juventus. Mr. Bling i-a mulţumit fotbalistului, într-o postare pe Instagram, pentru încrederea acordată.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias @cristiano por creer en mi talento vamos adelante de la mano de Dios.

A post shared by MR BLING COLOMBIA 🇨🇴 (@mrblingcolombia) on

Dec 18, 2018 at 10:23am PST

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici