Roxana Ciuhulescu a fost cât pe ce să mănânce arici de mare în vacanţa din Grecia

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii "ProMotor" de la Pro TV, a petrecut de curând o vacanţă scurtă, dar foarte relaxantă în nordul Greciei, la Kavala.

201 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu a fost cât pe ce să mănânce arici de mare în vacanţa din Grecia

Roxana Ciuhulescu a fost cât pe ce să mănânce arici de mare în vacanţa din Grecia (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

O verişoară dragă soţului ei, care locuieşte acolo, i-a influenţat în alegerea acestui loc mai puţin cunoscut, informează Pro TV.

Alături de fetiţa sa, de soţ, şi de băieţelul acestuia s-au bucurat de soarele arzător, apa limpede şi plajele cu nisip fin. În afară de toate acestea, Roxana a fost încântată de faptul că a putut exersa limba greacă, pe care a studiat-o în copilărie, la şcoala elenă.

"A fost un prilej bun ca Ana să facă «cunoştinţă» cu echipamentul primar de scufundări şi i-a plăcut la nebunie", a declarat Roxana, care este ea însăşi o împătimită a acestui sport.

Prezentatoarea emisiunii "ProMotor" le-a cumpărat copiilor o plasă de pescuit şi a glumit spunându-le că ceea ce vor pescui vor şi mânca. "Distracţia maximă a venit când au prins cu plasa un arici de mare, pe care, după ce l-au studiat cu atenţie, l-au eliberat", povesteşte amuzată Roxana. Într-un final, tot s-au delectat cu peşte şi fructe de mare, însă la taverna preferată din portul oraşului, nu din "producţia proprie".

Roxana şi familia ei au avut noroc, în perioada petrecută în Kavala desfăşurându-se şi serbările oraşului. De asemenea, au participat şi la slujba ţinută de ziua Sfinţilor Petru şi Pavel, la cea mai mare şi aglomerată biserică din Kavala.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici