Roxana Ciuhulescu va avea trei invitaţi mai înalţi decât ea - FOTO

Roxana Ciuhulescu va avea trei invitaţi mai înalţi decât ea, baschetbaliştii Virgil Căruţaşu, Jerome Coleman şi Uros Lucic, sâmbătă, în emisiunea "Pro Motor", difuzată de la ora 12.30 la Pro TV, informează postul de televiziune.

206 afișări
Imaginea articolului Roxana Ciuhulescu va avea trei invitaţi mai înalţi decât ea - FOTO

Roxana Ciuhulescu va avea trei invitaţi mai înalţi decât ea, sâmbătă, în emisiunea "Pro Motor"

Sâmbătă, la "Pro Motor", vor fi prezenţi trei invitaţi care vor fi la propriu la înălţimea Roxanei Ciuhulescu (1,92 metri).

Virgil Căruţaşu, Jerome Coleman şi Uros Lucic, trei baschetbalişti de la Steaua Turabo, vor testa un Ferrari 360 Spider. Pentru a fi sigură că "înălţimile lor" încap în maşină, Roxana va cere de la Ferrari Forza Rosa un cabriolet decapotabil care îi va înnebuni de-a dreptul pe Uros şi Jerome, cu cei 400 de cai putere ai săi. Virgil Căruţaşu nu se va lăsa impresionat de bijuteria pe patru roţi şi îi va testa vraja doar în calitate de copilot, pentru că nu îi plac maşinile, iar la el în familie, soţia este şoferul.

Pe de altă parte, dintr-un Ferrari roşu, Jerome şi Uros vor vedea cu ochi buni tot ce ţine de România. Jerome, de origine americană, susţine că Bucureştiul arată aproape la fel ca Los Angelesul, iar Uros, chiar dacă este însurat, a spus că apreciază româncele. În America, Jerome conduce cea mai puternică versiune Porsche Cayenne, în timp ce Uros este înnebunit după maşinile de raliu, conducând un Mitsubishi Evolution, ediţie limitată.

Roxana Ciuhulescu va scoate şi arsenalul de întrebări indiscrete pentru cel mai înalt dintre cei trei. Astfel, la finalul interviului, Roxana îl va întreba pe Uros, care are o înălţime de 2,06 metri, dacă a făcut vreodată sex în maşină. Răspunsul lui Uros a fost unul negativ, acesta spunând că nu are loc în maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici