Rusko şi Enter Shikari, printre primii artişti străini confirmaţi la Festivalul Electric Castle 2016

Mai mulţi artişti străini au confirmat participarea la Festivalul Electric Castle 2016, de la Bonţida, judeţul Cluj, printre aceştia fiind Rusko, Joshua Steel aka Flux Pavilion, Enter Shikari, Matisyahu, iar din România au confirmat până în prezent Alternosfera, Urma, Macanache şi DJ Shiver.

339 afișări
Imaginea articolului Rusko şi Enter Shikari, printre primii artişti străini confirmaţi la Festivalul Electric Castle 2016

Rusko şi Enter Shikari, printre primii artişti străini confirmaţi la Festivalul Electric Castle 2016 (Imagine: Mihai Dascalescu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Festivalului Electric Castle transmis, joi, la Bonţida se conturează un eveniment în care publicul va avea acces la show-uri exclusiviste, din toate zonele muzicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Anunţăm primul val de artişti confirmaţi pentru ediţia a IV-a a festivalului Electric Castle, dar primele «capete de afiş» se lasă aşteptate pentru luna decembrie. Printre artiştii din străinătate se numără Rusko, un nume foarte dorit de publicul din România, o legendă a stilului dub step. Joshua Steel aka Flux Pavilion este un alt nume confirmat, după care urmează Enter Shikari, care are patru albume lansate în cei 10 ani de carieră. Vor mai veni la Electric Castle Matisyahu, o apariţie exotică cu un amestec de muzică reggae şi rap, dar şi Babylon Circus, DJ Marky, Aba Shanti-I şi Congo Natty (Rebel MC), Toddla T, Louisahhh! şi Legowelt”, se arată în documentul citat.

Primii artişti români confirmaţi vin atât din zona rock, cât şi de pe scena electronică sau din hip hop - Alternosfera, Urma, Macanache şi DJ Shiver.

Organizatorii Electric Castle au precizat că s-au vândut, joi, în regim ”early-bird”, un număr de 3.000 de abonamente la preţul de 219 lei, după ce se vânduseră, iniţial, un prim lot de 5.000 de abonamente.

Ediţia a IV-a a Electric Castle Festival va avea loc, în perioada 14 - 17 iulie 2016, la Castelul Banffy din comuna Bonţida, judeţul Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici