Sado-masochism, sexualitate şi ironie în noul videoclip al Rihannei - VIDEO

Noul videoclip al Rihannei, pentru piesa "S&M", este cel mai obraznic pe care cântăreaţa l-a realizat până acum, informează dailymail.co.uk. Deşi niciunul dintre videoclipurile sale precedente nu este sfios, imaginile din cel pentru "S&M" sunt clar numai pentru adulţi.

531 afișări
Imaginea articolului Sado-masochism, sexualitate şi ironie în noul videoclip al Rihannei - VIDEO

Sado-masochism, sexualitate şi ironie în noul videoclip al Rihannei

În primele imagini ale videoclipului, Rihanna apare îmbrăcată într-o rochie făcută din bucăţi de ziare, în timp ce este târâtă într-o cameră plină de jurnalişti. Artista acordă un interviu din spatele unei folii de plastic prinse de un perete, în timp ce jurnaliştii iau notiţe, însă au gurile astupate de mingii.

Mai târziu, ziariştii apar legaţi cu bandă adezivă, în timp ce artista, îmbrăcată în lenjerie de latex, se plimbă printre ei şi îi loveşte cu un bici.

Şi bloggerul Perez Hilton apare în videoclip, fiind plimbat în lesă de către Rihanna şi purtându-se precum un câine.

În alte scene ale videoclipului, Rihanna apare legată de mâini şi de picioare, încercând să se elibereze, sau mâncând banane şi căpşuni.

De asemenea, vedeta este îmbrăcată în iepuraş Playboy, tot într-un costum de latex.

Noul videoclip al Rihannei a apărut după ce un model american, Tajah Burton, a declarat că a avut o aventură cu vedeta şi a descris cu lux de amănunte partida de sex cu aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici