SALAMUL DE VARĂ: Ce trebuie să ştii despre unul dintre cele mai consumate produse ale românilor
Conceput pentru a satisface nevoia de mezeluri pe gustul românului şi pe timp de vară, acest tip de salam trebuie să fie, potrivit specialiştilor, suficient de rezistent la temperaturi caniculare, suficient de uscat pentru a rămâne ferm şi elastic, cu structură plăcută, fără grăsime migrată din membrană.
Asociaţia Pro Consumatori, membră a Organizaţiei Europene a Consumatorilor, dar şi o serie de specialişti vin cu informaţii şi recomandări despre unul dintre cele mai consumate şi iubite produse din România: salamul de vară.
Consumat la temperatura ambiantă ori uşor prăjit (cum este potrivit să procedăm dacă nu am avut posibilitate de păstrare la rece), este pretabil pentru nenumărate variante de alcătuire a unei gustări, de la consumul simplu, cu pâine, la variante mai elaborate, alături de felurite legume, paste etc.
CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI




Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.








