Salma Hayek, premiată de regina Spaniei, la Madrid

Actriţa mexicană Salma Hayek a fost premiată de regina Letizia a Spaniei, pentru implicarea ei în activismul social şi pentru sprijinirea drepturilor femeilor, într-o gală care a avut loc la începutul acestei săptămâni, la Madrid.

279 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek, premiată de regina Spaniei, la Madrid

Salma Hayek, premiată de regina Spaniei, la Madrid (Imagine: HEPTA)

Vedeta mexicană s-a numărat printre laureatele ediţiei din 2015 a galei Woman Awards, o ceremonie dedicată femeilor care contribuie la progresul şi bunăstarea femeilor din lumea întreagă, informează contactmusic.com.

Salma Hayek, care a venit însoţită la acel eveniment de fiica ei Valentina, în vârstă de şapte ani, a fost premiată, luni, pentru implicarea sa în promovarea şi susţinerea mai multor organizaţii pentru femei, care luptă pentru stoparea violenţelor comise asupra femeilor, dar şi pentru creşterea importanţei rolului pe care femeile îl au în societatea civilă.

Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York".

Actriţa americană de origine mexicană a putut fi văzută în cel mai recent film al regizorului Oliver Stone, "Brutele/ Savages", alături de John Travolta, Benicio Del Toro şi Taylor Kitsch.

Vedeta hollywoodiană este căsătorită din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici