Sam Worthington şi Zoe Saldana vor juca în continuările filmului "Avatar"

Actorii Sam Worthington şi Zoe Saldana vor juca în cele trei continuări ale filmului "Avatar", regizate de James Cameron, cineastul care a asigurat şi regia lungmetrajului original.

221 afișări
Imaginea articolului Sam Worthington şi Zoe Saldana vor juca în continuările filmului "Avatar"

Sam Worthington şi Zoe Saldana (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Cei doi actori se alătură astfel lui Stephen Lang, care va reveni şi el în această franciză. James Cameron va regiza noua trilogie SF, pe care o va produce în colaborare cu Jon Landau, informează variety.com.

Studiourile Fox au anunţat că vor exista trei - nu două - continuări ale filmului "Avatar", iar James Cameron i-a angajat pe scenariştii Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver şi Shane Salerno pentru a colabora cu ei la scrierea scenariilor pentru "Avatar 2", "Avatar 3" şi "Avatar 4".

Actorul Sam Worthington a dezvăluit într-un interviu recent că cele trei continuări vor fi filmate împreună, fără pauze între ele.

"Avatar 2", primul film din noua trilogie, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în decembrie 2016. Următoarele filme din această serie vor fi lansate în 2017 şi în 2018.

"Avatar" este lungmetrajul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - 2,7 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici