Samsung a prezentat noile telefoane Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10+ | VIDEO

Samsung a prezentat oficial noile modele de smartphone-uri Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10+. Acestea sunt echipate cu cele mai puternice componente pe care compania le oferă, de la procesoare Snapdragon şi Exynos de ultimă generaţie, cu arhitectură pe 7nm, la ecrane Infinity-O şi camere triple pe partea din spate.

1723 afișări
Imaginea articolului Samsung a prezentat noile telefoane Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10+ | VIDEO

Stylus-ul S-Pen se întoarce pe Galaxy Note10, acum primind şi posibilitatea de control de la distanţă prin gesturi de mişcare, funcţie care va fi folosită în viitor în mai multe aplicaţii.

De asemenea, adăugarea unei camere Time of Flight 3D pe modelul Galaxy Note10+ va permite realizarea unor efecte în timp real pe clipuri video, cât şi integrarea unor funcţii AR mai convingătoare în aplicaţia de cameră.

Articol preluat de pe site-ul Go4it.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici