Samsung vrea să muşte din iPad: Ce promite Galaxy Tab S7+

  • Specificaţiile noilor tablete au apărut pe internet înainte de Samsung Unpacked.
  • Galaxy Tab S7+ are ecran Super AMOLED de 12 inci cu rată de refresh de 120 Hz.
  • Bateria este de 10.000 de mAh, are 6GB RAM, 128GB spaţiu de stocare şi conectvitate 5G.
350 afișări
Imaginea articolului Samsung vrea să muşte din iPad: Ce promite Galaxy Tab S7+

Sursa FOTO: YouTube

Te-ai obişnuit deja ca înaintea evenimentelor de lansare ale diverselor device-uri, să afli informaţii. La Samsung Unpacked, de pe 5 august, va fi prezentată şi Galaxy Tab S7+, tableta cu care Samsung vrea să mai muşte din felia de piaţă a iPad-ului.

Caracteristicile tehnice sunt de top, ecranul de 12 inci este Super AMOLED, cu rată de refresh de 120 de Hz, şi are cititor de amprentă pe display. Tableta are 6 GB de RAM, spaţiu de stocare de 128 GB, totul alimentat de o baterie uriaşă, de  10.090 mAh. Nu lipseşte stilusul S Pen şi, cireaşa de pe tort, are conectivitate 5G.

Însă, cu toate acestea, Angela, care este fan iPad, nu e impresionată.

„Nu aş face sub nicio formă schimbarea de la iPad la Samsung, niciodată, nu ştiu, poate m-am şi ataşat de acest produs, dar cred că nu aş face trecerea pentru că are prea multe lucruri bune care mă ajută, inclusiv în meseria de ilustrator”, spune Angela.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici