Samuel L. Jackson a renunţat la dieta vegană. Starul trebuie să se îngraşe pentru rolul din "Tarzan"

Actorul Samuel L. Jackson a renunţat la dieta vegană, deoarece trebuie să se îngraşe într-un timp cât mai scurt pentru rolul pe care îl va interpreta într-un nou film din franciza "Tarzan".

247 afișări
Imaginea articolului Samuel L. Jackson a renunţat la dieta vegană. Starul trebuie să se îngraşe pentru rolul din "Tarzan"

Samuel L. Jackson a renunţat la dieta vegană. Starul trebuie să se îngraşe pentru rolul din "Tarzan" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul hollywoodian îl va interpreta în acest film pe istoricul american George Washington Williams, iar producătorii peliculei l-au sfătuit să se îngraşe foarte repede aproximativ 10 kilograme, pentru a semăna din punct de vedere fizic cu acel veteran din Războiul Civil american, informează contactmusic.com.

Însă regimul alimentar al actorului, care evită cu stricteţe consumul de carne, îl făcea pe acesta să slăbească în loc să se îngraşe, iar Samuel L. Jackson a decis să renunţe temporar la dieta vegană şi să mănânce din nou produse alimentare de origine animală, temându-se că ar putea să piardă rolul din acel film.

"În august 2013 am decis să devin vegan. Pentru că, aşa cum v-am spus, voiam să trăiesc veşnic. Apoi, producătorii m-au ameninţat că mă vor concedia din distribuţia noului film din seria «Tarzan» dacă nu mă voi îngrăşa 10 kilograme. În schimb, eu am slăbit 18 kilograme. Aşadar, am decis să mănânc din nou carne, iar acum nu mai sunt vegan. Mănânc proteine animale de două-trei ori pe săptămână şi am un regim vegetarian în celelalte patru zile ale săptămânii", a dezvăluit actorul american într-un interviu acordat cotidianului britanic Metro.

Noul film din franciza "Tarzan" va fi turnat în 3D şi va fi lansat pe marile ecrane din America de Nord pe 1 iulie 2016.

Filmul "Tarzan" va fi regizat de David Yates, cineastul care a regizat ultimele patru filme din franciza "Harry Potter".

Rolul principal va fi interpretat de Alexander Skarsgård, interpretul vampirului Eric Northman din serialul "True Blood", iar din distribuţia peliculei vor mai face parte Christoph Waltz şi Samuel L. Jackson, în timp ce Margot Robbie, care s-a remarcat în "Lupul de pe Wall Street", o va interpreta pe Jane, iubita lui Tarzan.

În noul film, al cărui scenariu a fost scris de Adam Cozad, personajul Tarzan, al cărui nume european este John Clayton al III-lea, trăieşte în Anglia, după ce s-a refamiliarizat cu obiceiurile şi cu principiile societăţii occidentale.

El este rugat de regina Victoria să călătorească în Congo şi să facă echipă cu George Washington Williams, un veteran de război devenit mercenar, cu scopul de a-l opri pe un despot războinic, care a preluat controlul asupra unei mine de diamante şi care ameninţă să devasteze întreaga regiune.

Samuel L. Jackson, actorul-fetiş al regizorului Quentin Tarantino, a impresionat publicul şi criticii de cinema în "Pulp Fiction", "Jackie Brown", "Kill Bill 2" şi a jucat în peste 100 de filme, după ce s-a făcut remarcat în 1991 cu rolul din "Jungle Fever", regizat de Spike Lee.

Printre performanţele actoriceşti ale acestuia se numără rolurile din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la Oscar, în 1995, şi a câştigat un premiu BAFTA, dar şi trilogia "Războiul stelelor/ Star Wars". Actorul american a mai jucat, printre altele, în superproducţia "Omul de oţel/ Iron Man", în "Mărul discordiei/ Lakeview Terrace", în regia lui Neil LaBute, şi în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", de Quentin Tarantino. A câştigat un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin, în 1997, pentru rolul din "Jackie Brown", dar şi un premiu pentru cel mai bun rol secundar la Festivalul de la Cannes, în 1991, pentru rolul din "Febra iubirii/ Jungle Fever".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici