Sandra Bullock, înşelată de soţul ei, a părăsit domiciliul conjugal

Sandra Bullock a părăsit reşedinţa unde a locuit în ultimii cinci ani împreună cu soţul ei, Jesse James, din cauza unei aventuri pe care acesta ar fi avut-o în timp ce actriţa americană participa la filmările pentru lungmetrajul "The Blind Side", informează accesshollywood.com.

319 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock, înşelată de soţul ei, a părăsit domiciliul conjugal

Sandra Bullock, înşelată de soţul ei, a părăsit domiciliul conjugal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Miercuri, revista americană In Touch a publicat un articol intitulat "The Ultimate Betrayal", bazat pe interviul acordat acestei publicaţii de o tânără americană, modelul Michelle "Bombshell" McGee, care susţine că a avut o aventură de 11 luni cu Jesse James, în timp ce Sandra Bullock participa la filmările pentru lungmetrajul "The Blind Side", pentru care a primit premiul Oscar în 2010.

Pe măsură ce în presa americană au apărut tot mai multe articole referitoare la acest subiect, studiourile Warner Bros., care au produs "The Blind Side", au emis un comunicat în numele actriţei, care informează că Sandra Bullock nu va fi prezentă la premiera filmului în Marea Britanie.

"Din cauza unor motive personale neprevăzute, deplasarea ei în străinătate pentru a participa la lansarea filmului «The Blind Side» a devenit imposibilă în această perioadă", se afirmă în acest comunicat. "Îmi cer iertare pentru orice inconvenient generat de această decizie şi vă mulţumesc pentru că susţineţi în continuare acest film", spune Sandra Bullock, în comunicat.

Tot miercuri, revista People a publicat un articol care citează o sursă, potrivit căreia Sandra Bullock a părăsit deja, încă de luni, reşedinţa în care locuia împreună cu Jesse James.

Sandra Bullock şi Jesse James

Sandra Bullock a primit pe 7 martie Oscarul categoriei cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea din drama "The Blind Side" - o soţie albă bogată care ia decizia să adopte şi să-i ghideze paşii unui adolescent de culoare supraponderal, care va deveni un star în campionatul de fotbal american.

Sandra Bullock este o actriţă americană devenită celebră pe plan mondial în anii 1990, graţie filmului de acţiune "Speed - Cursa infernală", dar mai ales comediilor romantice în care a jucat, precum "Miss Agent Secret" şi "While You Were Sleeping/ În timp ce tu dormeai". Ea este cunoscută şi pentru lungmetrajul "Crash - Poveşti din L.A.", recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2006. În 2009, Bullock a fost desemnată actriţa cu cel mai mare succes de box office, datorită comediei "The Proposal/ Vrei să te însori cu mine?" şi dramei "The Blind Side".

Sandra Bullock şi Jesse James, un constructor de motociclete şi vedeta unui reality show de televiziune, s-au căsătorit în vara anului 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici