Sandra Bullock şi Jesse James divorţează?

Actriţa americană Sandra Bullock şi soţul ei, Jesse James, au contactat câţiva avocaţi specializaţi în divorţuri, potrivit agenţilor lor de presă, informează accesshollywood.com.

333 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock şi Jesse James divorţează?

Sandra Bullock şi Jesse James divorţează? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului TMZ.com, actriţa Sandra Bullock, laureată cu Oscar anul acesta pentru rolul din "The Blind Side", ar fi contactat mai mulţi avocaţi specializaţi în divorţuri. Lance Spiegel, avocatul care s-a ocupat de divorţurile mai multor vedete, precum Heather Locklear, Charlie Sheen şi Michael Jackson, pare să fie preferatul actriţei americane.

Site-ul TMZ.com afirmă că şi Jesse James a discutat, la rândul său, cu mai mulţi avocaţi, pe care i-ar fi întrebat dacă sunt interesaţi să accepte cazul său, dacă Sandra Bullock va cere divorţul, însă a precizat că nu el va fi acela care va iniţia procedurile legale.

Radar Online a anunţat, marţi, că Jesse James i-ar fi spus lui Michelle "Bombshell" McGee - femeia care susţine că a avut o aventură cu Jesse James - că el şi Sandra Bullock s-au despărţit deja, dar că vor face un anunţ oficial abia după încheierea filmărilor pentru cel mai recent lungmetraj în care joacă soţia sa.

La doar câteva zile după ce Sandra Bullock şi-a anulat participarea la premiera din Marea Britanie a filmului "The Blind Side", Access Hollywood a anunţat, luni, că premiera din Germania a aceluiaşi lungmetraj a fost anulată.

Săptămâna trecută, Jesse James, acuzat de infidelitate, a negat aceste informaţii într-un comunicat remis revistei People, cerându-i, totodată, scuze soţiei sale pentru neplăcerile provocate. "Majoritatea acuzaţiilor care mi se aduc în presă sunt false şi nefondate. Nu voi mai face niciun alt comentariu public despre această chestiune privată", a declarat Jesse James, soţul actriţei Sandra Bullock.

Actriţa nu a mai fost văzută în public de la declanşarea acestui scandal.

Sandra Bullock, în vârstă de 45 de ani, şi Jesse James, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentată de James pentru postul Discovery Channel. Sandra Bullock şi Jesse James s-au căsătorit în iulie 2005. Cei doi nu au copii împreună, însă Jesse James are trei copii provenind din două mariaje anterioare.

Jesse James este un constructor de motociclete şi vedeta unui reality show de televiziune.

Căsătoria lor a surprins multe persoane la Hollywood, uimite de alianţa dintre o actriţă renumită pentru discreţie în ceea ce priveşte viaţa personală şi un personaj rebel, aflat la a treia căsnicie şi care a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor americane, din cauza problemelor judiciare pe care le-a avut cu una dintre fostele sale soţii, o actriţă de filme porno.

Jesse James a fost prezent alături de soţia sa pe durata întregului sezon al premiilor de la Hollywood, în timpul căruia Sandra Bullock a primit toate distincţiile importante, începând cu trofeul Sindicatului actorilor americani şi terminând cu Oscarul.

La gala Globurilor de Aur, actriţa a ţinut de altfel să îi mulţumească soţului ei: "Nu e deloc de mirare că munca mea a devenit mai bună după ce te-am cunoscut pe tine", a declarat Sandra Bullock.

Vestea despre problemele conjugale ale Sandrei Bullock a apărut la doar câteva zile după surprinzătorul anunţ al divorţului actriţei Kate Winslet - laureată cu Oscar în 2009 - de regizorul Sam Mendes, alimentând astfel din nou mai vechile speculaţii despre "blestemul premiilor Oscar". Actriţele Hilary Swank, Halle Berry, Reese Witherspoon şi Julia Roberts s-au despărţit şi ele de soţii sau de partenerii lor de viaţă, la puţin timp după ce au primit premiul Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici