Santiago, fiul de doi ani al Evei Longoria, dansează flamenco şi face furori pe Instagram

  • Santiago, fiul de doi ani al Evei Longoria, dansează flamenco şi face furori pe Instagram.
  • Eva Longoria a sărbătorit de curând patru ani de căsnicie cu Jose Baston, preşedintele Televisa.
  • Clipul cu copilul dansând a primit sute de mii de aprecieri de la fanii actriţei.
1316 afișări
Imaginea articolului Santiago, fiul de doi ani al Evei Longoria, dansează flamenco şi face furori pe Instagram

Sursa foto: profimedia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Santi is learning flamenco!! 💃🏻 Thank you @manuelgutierrez6 and @flamencodistrict for the wonderful night! #SixFeetAway #MuchNeededMusic

O postare distribuită de Eva Longoria Baston (@evalongoria) pe

Mai 21, 2020 la 6:33 PDT

 

Actriţa Eva Longoria a sărbătorit de curând patru ani de căsnicie cu José "Pepe" Bastón, însă trebuie să ştii că starul petrecerii a fost Santiago, fiul lor, care luna viitoare va împlini doi ani. Respectând regulile distanţării sociale, Longoria şi soţul ei au oganizat o petrecere la care au invitat şi o mică orchestră.

Într-un clip publicat pe contul de Instagram al fostului star al serialului "Neveste disperate", Santiago poate fi văzut cum ascultă orchestra şi face mişcări de flamenco, cu mâinile în aer şi picioarele bătând în ritmul muzicii.  

Eva Longoria şi mogulul media mexican Jose Bastón s-au căsătorit în mai 2016.

Clipul cu micul Santiago a primit peste 250.000 de aprecieri de la fanii actriţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici