Scandal după ce trei poliţişti au folosit TASERUL împotriva unei femei de 87 de ani

Trei poliţişti din statul american Georgia sunt în centrul unui scandal după ce au folosit un taser pentru a imobiliza o femeie de 87 de ani.

9959 afișări
Imaginea articolului Scandal după ce trei poliţişti au folosit TASERUL împotriva unei femei de 87 de ani

Scandal după ce trei poliţişti au folosit taserul împotriva unei femei de 87 de ani

Potrivit nepotului femeii, Timothy Douhne, aceasta se afla în grădina unui club şi avea un cuţit în mână, pe care îl folosea pentru a tăia păpădii, pe care dorea să le folosească la o salată. Bărbatul a adăugat că Martha Al-Bishara nu vorbeşte engleza şi că nu a înţeles când poliţiştii i-au cerut să lase cuţitul din mână, potrivit Daily Citizen-News.

Poliţia a fost chemată de angajaţi ai clubului Boys and Girls din Chatsworth. Trei poliţişti s-au deplasat la faţa locului şi i-au cerut bătrânei să lase cuţitul din mână. Când au văzut că nu face acest lucru, unul dintre oamenii legii a folosit taserul pentru a o imobiliza.

Nepotul femeii, care este student la medicină, a spus că trei poliţişti care nu pot reţine o femeie de 87 de ani fără a folosi astfel de mijloace ar trebui să renunţe la insigne.

Şeful celor trei ofiţeri, Josh Etheridge, a declarat că oamenii din subordinea lui au procedat corect şi că au folosit cea mai puţin violentă modalitate pentru a imobiliza femeia. Totuşi, taserele nu sunt inofensive şi pot ucide persoanele care suferă de afecţiuni ale inimii.

Acest incident s-a petrecut la doar o săptămână după ce un poliţist din Ohio a folosit taserul împotriva unei fetiţe de 11 ani, acuzată că a furat ceva dintr-un supermarket.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici