Scandal într-un avion al Wizz Air: Piloţii, nevoiţi să amâne aterizarea după ce mai mulţi pasageri s-au luat la bătaie | FOTO

Mai mulţi turişti britanici au fost arestaţi, după ce au făcut scandal la bordul unui avion Wizz Air care zbura pe ruta Luton – Budapesta şi au dus la amânarea aterizării aeronavei.

4733 afișări
Imaginea articolului Scandal într-un avion al Wizz Air: Piloţii, nevoiţi să amâne aterizarea după ce mai mulţi pasageri s-au luat la bătaie | FOTO

Scandal într-un avion al Wizz Air: Piloţii, nevoiţi să amâne aterizarea după ce mai mulţi oameni s-au luat la bătaie | FOTO

Avionul, un Airbus A320, avea la bord în jur de 170 de oameni şi se afla aproape de finalul călătoriei de două ore.

Totul a început după ce un pasager beat a părăsit scaunul său şi s-a dus către spatele cabinei pentru a folosi toaleta. Pentru că avionul trebuia să aterizeze în câteva minute, el nu mai avea voie să meargă la baie, astfel că o stewardesă l-a rugat să se întoarcă în scaun.

După ce omul a devenit violent verbal, piloţii au fost informaţi de situaţie şi au luat decizia de a se întoarce din drum.

Furioşi, alţi pasageri beţi au părăsit scaunele în care se aflau şi au început să se ia la bătaie cu britanicul care a amânat aterizarea.

După ce câţiva pumni au fost împărţiţi între pasageri, situaţia s-a calmat şi avionul a putut să aterizeze. Pasagerii au primit instrucţiuni clare pentru a rămâne în scaune, dar oamenii implicaţi în altercaţie s-au ridicat să-şi ia bagajele şi au dat să iasă din avion. În acel moment, căpitanul a sunat la poliţie, gest aplaudat de pasageri.

Pasagerii violenţi au fost încătuşaţi, scoşi din avion cu forţa şi arestaţi de oameni legii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici