SCANDAL MONDEN: De ce este una dintre cele mai frumoase femei din lume acuzată că îşi TRĂDEAZĂ ţara - FOTO, VIDEO

Este o fostă câştigătoare a Miss World, un star la Bollywood şi este căsătorită cu fiul unuia dintre cei mai iubiţi actori din India. Graţie notorietăţii pe care faima şi averea i-au adus-o, a devenit una dintre cele mai admirate şi iubite femei din India, şi nu numai. Însă acest statut are un cost pentru vedeta în vârstă de 38 de ani.

18255 afișări
Imaginea articolului SCANDAL MONDEN: De ce este una dintre cele mai frumoase femei din lume acuzată că îşi TRĂDEAZĂ ţara - FOTO, VIDEO

SCANDAL MONDEN: De ce este una dintre cele mai frumoase femei din lume acuzată că îşi TRĂDEAZĂ ţara(Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Actriţa Aishwarya Rai Bachchan a devenit mama unei fetiţe în noiembrie 2011 şi a declarat că nu se grăbeşte să scape de kilogramele pe care le-a acumulat de-a lungul sarcinii, scrie Daily Mail.

Ea şi-a apărat opţiunea, spunând că doreşte să se bucure de perioada maternităţii. Însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple pentru Aishwarya Rai Bachchan.

Deşi au trecut şapte luni de când a devenit mamă, starul indian nu numai că nu a scăpat de kilogramele din timpul sarcinii, ci chiar a mai adăugat unele, fanii fiind acum şocaţi de modul în care arată actriţa.

 

Comentariile fanilor, şi nu numai, sunt aspre, aceştia susţinând că actriţa este "datoare" să facă toate eforturile pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcină, aşa cum au făcut staruri precum Victoria Beckham sau Angelina Jolie.

Există chiar un site care a postat un video în care actriţa este prezentată aşa cum arăta înainte şi aşa cum arată în prezent, fotografiile şi comentariile fiind completate de zgomotele pe care le face un elefant. Videoclipul are deja peste 500.000 de vizionări pe YouTube.

Alte zeci de asemenea videoclipuri au fost postate pe diferite site-uri, comentariile existente demonstrând că fanii nu sunt deloc de acord cu opţiunea actriţei de a nu slăbi.

"Este o actriţă de la Bollywood şi este datoria ei să arate bine şi într-o formă cât mai bună", scrie un fan, în timp ce altul adaugă: "Trebuie să înveţe de la staruri precum Victoria Beckham, care a revenit la măsura zero la doar câteva săptămâni de la naşterea copiilor ei".

Pe de altă parte, jurnalista Shobhaa De a scris pentru New York Daily News: "Aishwarya este considerată o zeiţă. Ea este privită ca un ideal de frumuseţe, deci toată lumea se aşteaptă ca ea să arate perfect de fiecare dată. Victoria Beckham şi Angelina Jolie sunt nişte modele în India, însă femeile din această ţară au o altă constituţie, deci toată această disperare de a arăta cât mai slabă după naştere este de fapt o tendinţă adoptată din Vest".

Aishwarya Rai Bachchan, care a câştigat titlul de Miss World în 1994, este aşteptată în această săptămână şi la Festivalul de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici