Scandalul sexual în care este implicat Dominique Strauss-Kahn, parodiat într-o reclamă. Vezi ce produs promovează - VIDEO

Scandalul sexual în care este implicat fostul şef al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, a fost folosit de producătorii unei companii de chipsuri pentru a face reclamă produselor.

1686 afișări
Imaginea articolului Scandalul sexual în care este implicat Dominique Strauss-Kahn, parodiat într-o reclamă. Vezi ce produs promovează - VIDEO

Scandalul sexual în care este implicat Dominique Strauss-Kahn, parodiat într-o reclamă. Vezi ce produs promovează

Spotul publicitar a fost realizat de compania grecească de chipsuri Jumbo Chips, care a parodiat scandalul sexual în care este implicat Dominique Strauss-Kahn.

Personajele din reclamă sunt un bărbat care seamănă cu fostul director al FMI şi o cameristă, care au o discuţie aprinsă cu tentă sexuală.

Bărbatul intră în camera de hotel peste cameristă şi îi spune "Oh la-la. Foarte gustos. Îi vreau!". Camerista se îndepărtează şi îl roagă pe bărbat să o lase în pace, însă acesta o bruschează şi afirmă: "Ţi-am spus că îi vreau! Tu le iei pe cele cu fistic, iar eu pe cele cu brânză".

Camerista câştigă disputa pentru pungile cu chipsuri şi la final îi spune bărbatului că nu va mânca niciodată (Kahn în limba greacă).

Actorii care au jucat în reclamă sunt cunoscuţi în Grecia, iar spotul a avut succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici