Scarlett Johansson despre fotografiile nud: Dacă suntem actori nu înseamnă că nu avem dreptul de a avea o viaţă privată

Actriţa Scarlett Johansson şi-a apărat, joi, în cadrul unui interviu televizat, dreptul de a avea o viaţă privată, la câteva săptămâni după publicarea pe câteva site-uri a unor fotografii care o prezintă în ipostaze nud, ce au fost piratate de pe telefonul ei mobil.

571 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson despre fotografiile nud: Dacă suntem actori nu înseamnă că nu avem dreptul de a avea o viaţă privată

Scarlett Johansson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cine nu vrea să îşi apere viaţa privată? Chiar dacă ne aflăm sub luminile rampei, chiar dacă suntem actori sau facem filme, asta nu înseamnă că nu avem dreptul de a avea o viaţă privată", a declarat actriţa americană, cu ocazia unui interviu acordat postului de televiziune CNN.

"Dacă ajungi să te simţi ca şi cum ai fi asediat, este incorect, nu este deloc bine", a continuat actriţa, în primele ei comentarii după publicarea fotografiilor piratate.

Întrebată despre invadarea vieţii ei private, actriţa în vârstă de 26 de ani a spus că a trebuit să se adapteze. "Însă, în anumite circumstanţe, atunci când deja oferi foarte mult celorlalţi din esenţa ta, la un moment dat ajungi să spui: «Stop! trebuie să ne oprim aici»", a spus Johansson.

Scarlett Johansson apare nud în două fotografii care circulă pe internet de câteva săptămâni. Poziţia braţului ei, întins spre obiectivul aparatului de fotografiat, lasă să se înţeleagă faptul că aceste fotografii au fost realizate chiar de către actriţă.

FBI a anunţat la jumătatea lunii septembrie că se află în căutarea presupuşilor autori ai infracţiunii - piraţi cibernetici care atacă computerele şi telefoanele mobile ale mai multor vedete de la Hollywood.

În ultimul an, FBI a fost contactat în mai multe cazuri de acest tip, printre vedetele ale căror fotografii nud au fost postate pe internet, fără voia lor, numărându-se actriţele Jessica Alba şi Vanessa Hudgens.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul adolescentei din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici