Scene de la un meci de wrestling în care un luptător a murit în timpul reprezentaţiei. Publicul credea că se preface | VIDEO

Silver King (51 de ani), un cunoscut luptător de wrestling, a murit în timpul unui spectacol desfăşurat în capitala Marii Britanii, Londra.

9786 afișări
Imaginea articolului Scene de la un meci de wrestling în care un luptător a murit în timpul reprezentaţiei. Publicul credea că se preface | VIDEO

Scene şocante la un meci de wrestling: Un luptător a murit în timpul unui meci | VIDEO

Pe numele lui real Cesar Barron, se crede că acesta a murit din cauza unui infarct în timp ce se lupta cu Juventud Guerrera, supranumit ”Youth Worrior”.

 
Înainte de tragedie, Juventud Guerrera l-a lovit pe Silver King într-o parte, făcându-l să cadă din picioare. Imediat, Guerrera s-a pus peste el pentru a obţine numărătoarea inversă, în urma căreia Silver King nu s-a mai ridicat, scrie Metro.
 
Barron vine dintr-o familie de wrestleri, tatăl şi fratele lui luptând în asemenea competiţii independente. Silver King a făcut parte din World Championship Wrestling (WCW) între 1997 şi 2000.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici