Scene ŞOCANTE: O caracatiţă a atacat o femeie, în timp ce aceasta încerca să o mănânce de vie | VIDEO

Un vlogger din China a demonstrat recent cât de periculos este consumul de caracatiţe vii, vedeta fiind în pericol de a rămâne fără faţă, relatează The Independent.

8725 afișări
Imaginea articolului Scene ŞOCANTE: O caracatiţă a atacat o femeie, în timp ce aceasta încerca să o mănânce de vie | VIDEO

Scene ŞOCANTE la o degustare de caracatiţă: O femeie era să rămână fără faţă | VIDEO

Femeia, locuitoare a oraşului Jiangsu, este o fană a fructelor de mare şi a decis să-şi demonstreze afinitatea printr-o provocare şocantă. Aceasta a încercat să mănânce o caracatiţă vie. Totuşi, în acest caz, mâncarea sa s-a „răzvrătit”.

Imaginile au ajuns şi în mediul online, acestea devenind virale pe reţelele de socializare din China, animalul putând fi văzut cum se agaţă de faţa femeii şi refuză să îi dea drumul. Aceasta încearcă cu disperare să scape.

Într-un final, femeia reuşeşte să o desprindă şi începe să plângă, şocată de incidentul care tocmai s-a petrecut.

O parte pozitivă a întâmplării este faptul că înainte de incident, femeia se plângea într-unul dintre videoclipurile sale despre nivelul scăzut al faimei sale. Datorită acestui incident şocant, toată lumea va afla despre ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici