Schimbare de look la Cameron Diaz. Ce are în plus actriţa? - FOTO

Cameron Diaz a apărut schimbată pe plaja din Hawaii, unde s-a relaxat la începutul acestei luni.

7252 afișări
Imaginea articolului Schimbare de look la Cameron Diaz. Ce are în plus actriţa? - FOTO

Schimbare de look la Cameron Diaz. Ce are în plus actriţa? (Imagine: Cameronfan.com)

Bustul lui Cameron Diaz pare acum mai mare, comparând o poză de acum a vedetei cu una de mai demult.

Chirurgul plastic Anthony Youn, care nu a tratat-o pe actriţă, este de părere că ea şi-ar fi făcut într-adevăr un implant cu silicon: "Cred că şi-a mărit bustul, folosind un implant relativ redus de silicon", a declarat esteticianul pentru National Enquirer, informează Daily Mail.

"Din moment ce implantul de silicon are nevoie de mai multe săptămâni pentru a se aşeza, suspectez că şi-a făcut operaţia cu cel puţin două-trei săptămâni înainte", a mai precizat Anthony Youn.

Cameron Diaz mărturisea în 2009 că şi-ar dori să aibă forme mai atrăgătoare: "Mi-ar plăcea să fiu mai voluptuoasă. Nu am, din păcate, acest tip de corp", a declarat atunci vedeta pentru Marie Claire.

Actriţa este aşteptată să revină pe ecrane în luna mai, când va avea loc premiera ultimului său film, "What To Expect When You're Expecting", în care mai joacă Matthew Morrison, Jennifer Lopez sau Cheryl Cole.

După ce a avut în trecut relaţii cu Justin Timberlake şi Alex Rodriguez, Cameron Diaz a fost văzută ultima dată în compania rapperului P. Diddy.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici