Schimbare de look RADICALĂ a Rihannei. Cum arată acum cântăreaţa - FOTO

Rihanna şi-a schimbat din nou look-ul, de data aceasta într-un mod radical.

15683 afișări
Imaginea articolului Schimbare de look RADICALĂ a Rihannei. Cum arată acum cântăreaţa - FOTO

Schimbare de look RADICALĂ a Rihannei. Cum arată acum cântăreaţa (Imagine: Twitter)

Cântăreaţa este cunoscută pentru schimbările dese de look, de-a lungul timpului având părul drept, cârlionţat, scurt, lung, roşcat sau şaten.

Pentru apariţia pe coperta revistei ELLE, prima a vedetei în acest an, Rihanna s-a vopsit blond, look-ul părând să fie inspirat din cel al lui Rod Stewart, informează Daily Mail.

Nu este pentru prima dată când Rihanna se vopseşte blond, în luna septembrie a anului trecut cântăreaţa apărând astfel într-o reclamă pentru Armani Jeans. De asemenea, ea a mai fost văzută blondă pe coperta revistei Vogue, unde avea un look asemănător cu cel al lui Marilyn Monroe.

În campania Armani Jeans, Rihanna a avut părul scurt, acel look reprezentând o premieră pentru ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici