Sclava Isaura, la 55 de ani. Lucelia Santos este în prezent actriţă, regizor şi producător - FOTO

Actriţa braziliană Lucelia Santos a devenit cunoscută în întreaga lume graţie rolului principal interpretat în telenovela de succes "A Escrava Isaura/Sclava Isaura", difuzată în peste 80 de ţări. În prezent, actriţa şi-a îndreptat atenţia către teatru.

33638 afișări
Imaginea articolului Sclava Isaura, la 55 de ani. Lucelia Santos este în prezent actriţă, regizor şi producător - FOTO

Lucelia Santos în Sclava Isaura (Imagine: Wikipedia)

Lucelia Santos, care a început să studieze teatrul la vârsta de 14 ani, a fost convinsă să joace în telenovela "Sclava Isaura" în 1976, succesul fiind unul fulminant nu numai în Brazilia, ci în întreaga lume.

Deşi a fost realizat în anii '80, serialul a devenit extrem de popular în anii '90, când a început să fie distribuit de fostele ţări comuniste, în România fiind difuzat în 1992 de postul naţional de televiziune.

De-a lungul carierei, Lucelia Santos a jucat în numeroase telenovele, însă a cunoscut succesul şi cu prestaţiile sale din filme (Bonitinha, mas Ordinaria - 1981, As Sete Vampiras - 1986, Destino - 2008). Ultimul film în care a jucat a fost "Lula, o Filho do Brasil" (2010).

Acum în vârstă de 55 de ani, actriţa braziliană şi-a îndreptat atenţia către teatru, fiind regizor şi producător. Ea menţine legătura cu fanii său prin reţelele de socializare sau blog, fiind extrem de activă pe contul de Twitter.

Lucelia a fost căsătorită cu compozitorul şi dirijorul John Neschling, de care a divorţat. Ea are un fiu, Pedro, în vârstă de 30 de ani, care este şi el actor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici