Scorpions, Lara Fabian şi Melanie C, la aniversarea lui Mihail Gorbaciov

Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov îşi va sărbători cea de-a 80-a aniversare la Londra, printr-un concert la care vor participa, printre alţii, trupa Scorpions, şi cântăreţele Lara Fabian şi Mel C, informează en.rian.ru.

100 afișări
Imaginea articolului Scorpions, Lara Fabian şi Melanie C, la aniversarea lui Mihail Gorbaciov

Scorpions, Lara Fabian şi Melanie C, la aniversarea lui Mihail Gorbaciov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Piesa "Wind of Change" a trupei Scorpions a fost foarte populară în timpul mişcării politice perestroika, pe când Gorbaciov era preşedinte al URSS.

Concertul va avea loc la Royal Albert Hall din Londra, pe 30 martie, la eveniment participând Brian Ferry, mezzo-soprana Katherine Jenkins, Lara Fabian, baritonul Dmitry Khvorostovsky şi Mel C, fosta membră a Spice Girls.

Gazda evenimentului va fi starul hollywoodian Sharon Stone.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare pe 1 noiembrie 2010, cu preţuri pornind de la 35 de lire sterline (56 de dolari). Au fost puse în vânzare şi pachete VIP pentru 12 persoane, care includ şi o cină şi suveniruri şi care costă 100.000 de lire sterline.

O parte din încasări va acoperi costurile concertului, restul urmând să fie donat unor organizaţii caritabile. Organizatorii se aşteaptă la încasări de cinci milioane de lire sterline (8 milioane de dolari).

Mihail Gorbaciov a fost al şaptelea şi totodată ultimul lider al Uniunii Sovietice (martie 1990 - decembrie 1991) şi este celebru pentru încercările sale de reformă care au dus la destrămarea URSS. A primit pemiul Nobel pentru pace în 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici