Scorpions - show exploziv la Bucureşti - FOTO

Trupa germană Scorpions s-a aflat, sâmbătă seară, pentru a opta oară la Bucureşti, unde a susţinut un show exploziv la complexul Romexpo, care a făcut parte din Rock'n Roll Forever Tour 2013, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

501 afișări
Imaginea articolului Scorpions - show exploziv la Bucureşti - FOTO

Scorpions - show exploziv la Bucureşti (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

La ora 21.00, cu o precizie nemţească, şi-au făcut apariţia pe scenă mult-aşteptaţii Scorpions! Din primele minute ale concertului, aceştia au oferit un show extrem de dinamic, electrizant şi grandios - exact aşa cum promitea Klaus Meine într-un interviu acordat la sosirea în Bucureşti: "Hei România, ne bucurăm că ne-am întors. Let's Rock!!! Vom avea un show grandios mâine seară!". Au salutat publicul în limba română: "Bună seara! Ce faceţi?" şi au început show-ul.

Aşa cum spunea şi solistul formaţiei, albumul "Sting In The Tail" a avut un succes extrem de mare, fapt ce a dat naştere unei noi generaţii de fani, pe care cei de la Scorpions şi-au propus să o cucerească definitiv, acesta fiind şi motivul pentru care au luat decizia de a nu se mai retrage."Pe măsură ce emoţia noastră a crescut, decizia de a nu ne retrage s-a impus treptat în minţile noastre. Una înseamnă să spui 'acesta este sfârşitul trupei Scorpions' şi alta înseamnă să şi faci acest lucru. Albumul nostru 'Sting in the Tail' a avut un succes atât de mare, încât o întreagă generaţie nouă s-a alăturat fanilor noştri. A fost uimitor. E la fel ca atunci când eşti la o petrecere bună şi îţi vine foarte greu să cauţi uşa pentru a pleca".

Sâmbătă seară, într-o formă de zile mari, artiştii nemţi au cântat piese de pe cel mai recent album - "Sting in the Tail", balade, dar şi hituri care au cucerit mai multe generaţii la rând: "Wind Of Change", "Send Me An Angel", "Tease me, Please Me". Au comunicat tot timpul cu publicul, întrebându-i din când în când: "Are you ready to rock?".

Artiştii au fost extrem de darnici cu fanii lor, aruncând în public zeci de beţe de baterie şi pene de chitară, primind şi ei la rândul lor daruri de la fani, printre care şi o bască asemănătoare cu cea a solistului. Klaus Meine a cântat câteva refrene cu steagul României în mână, onorând astfel miile de români prezenţi la concert.

Trupa Scorpions a păstrat cele mai bune piese pentru bis, interpretând, printre altele, "Rock You Like A Hurricane".

Concertul a fost organizat de Project Events.

Succesul înregistrat cu albumul "Sting in the Tail" a convins o lume întreagă că trupa Scorpions încă mai are multe de spus pe scena muzicii rock internaţionale. Dragostea şi admiraţia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei să plece într-un nou turneu - Rock'n Roll Forever -, în care să îşi încânte fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar şi cu hiturile care au cucerit toate generaţiile.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra. Trupa a fost înfiinţată în 1965 şi are în componenţa actuală cinci muzicieni care provin din ţări diferite. Celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", Scorpions s-a afirmat ca fiind una dintre cele mai valoroase trupe heavy ale Germaniei. Balada "The Wind of Change", lansată în 1990 şi considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991. Asocierea trupei The Scorpions cu prăbuşirea Zidului Berlinului a fost consacrată în 1999.

Cu ocazia ceremoniilor organizate pentru a marca a zecea aniversare a căderii Zidului, rockerii germani au interpretat piesa "The Wind of Change" acompaniaţi de o orchestră compusă din 160 de violonişti.

De-a lungul carierei sale, formaţia a vândut peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici