Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole: "Eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa" - VIDEO

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a participat, marţi, din nou, la emisiunea Happy Hour de la Pro TV, unde a făcut publică scrisoarea de adio pe care cântăreaţa a lăsat-o familiei.

1061 afișări
Imaginea articolului Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole: "Eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa" - VIDEO

Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole: "Eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa" (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Petru Mircea a declarat, în cadrul emisiunii Happy Hour, că a găsit scrisoarea Mădălinei după cele întâmplate, în noptiera artistei, printre alte hârtii.

"Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici viaţa mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi mă iubiţi. Mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa. Aşa gândesc eu, aşa trebuie", a scris Mădălina Manole în testamentul său sentimetal.

Petru Mircea a declarat că toate cele trei tentative de sinucidere ale Mădălinei, inclusiv ziua în care şi-a luat viaţa, au avut loc miercurea.

La emisiune a participat şi expertul în grafologie Lucian Petrică, care a declarat că scrisul este clar al unei persoane care a decis să îşi ia viaţa. "Există laboratoare suficient de bine echipate în România care pot să lămurească fără niciun fel de dubiu apartenenţa scrisorii", a declarat grafologul.

Petru Mircea a declarat că nu îi pare rău că a făcut publică scrisoarea de adio a cântăreţei.

"Sper din tot sufletul să îşi dea seama şi oamenii ăştia, părinţii Magdei, şi de veridicitatea scrisorii şi de multe alte lucruri", a declarat soţul artistei.

Întrebat dacă îi mai consideră pe părinţii Mădălinei şi părinţii lui, Petru a declarat că nu îi mai poate considera părinţi, după toate minciunile pe care le-a auzit, însă aceştia vor rămâne bunicii copilului său.

Petru Mircea a declarat, luni, în emisiunea Happy Hour, că a ales să dea publicităţii ultimele cuvinte ale soţiei sale ca urmare a acuzaţiilor care i-au fost aduse săptămâna trecută şi a jignirilor la adresa sa, a familiei şi a soţiei sale.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată în 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici