Sean "Diddy" Combs vrea să o cunoască pe regina Marii Britanii

Sean "Diddy" Combs a declarat că ar dori să o cunoască pe regina Marii Britanii, Elizabeth a II-a, pentru a lua masa cu ea şi a-i cânta noul său hit, "Last train to Paris", potrivit contactmusic.com.

18 afișări
Imaginea articolului Sean "Diddy" Combs vrea să o cunoască pe regina Marii Britanii

Sean "Diddy" Combs vrea să o cunoască pe regina Marii Britanii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mogulul din lumea muzicii crede că, dacă ar lua prânzul cu regina Elizabeth a II-a, i-ar oferi acesteia cea mai interesantă conversaţie din viaţa ei, mai ales că i-ar şi cânta piese de pe noul album.

"O voi invita pe regină să luăm masa împreună, dar şi să simtă vibraţiile din «Last train to Paris». A cunoscut atâţia oameni interesanţi în viaţa ei, de ce să se oprească acum? Cred că ar fi unul dintre cele mai interesante prânzuri din viaţa ei", a declarat el pentru postul de radio BBC One.

Rapperul în vârstă de 41 de ani a mai spus că i-ar plăcea să cânte la nunta prinţului William şi a lui Kate Middleton, programată la sfârşitul lunii aprilie.

"Mi-ar plăcea să particip la festivităţi. Vor fi nişte momente istorice, aşa că, dacă pot să fac ceva să iau parte la festivităţi, aştept un telefon", a spus acesta.

Sean "Diddy" Combs a ajuns un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2010, acesta a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimată la peste 346 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici