Sebastian a făcut artă din meşteşugul pielăriei şi îţi creează de la genţi, la tapiţerie de maşină şi suport de căşti unicat, din piei exotice VIDEO

  • Sebastian Roncea, din Braşov, şi-a deschis un atelier în care face produse la comandă, unicatâ
  • Poţi să îi ceri de la accesorii din piele, până la elemente de design interior
  • Sebastian lucrează cu piei de bovină, capră, piton, crocodil, struţ sau iguană, aduse din Italia
  • În pandemie nu a avut nicio comandă, dar de două luni este asaltat de cereri chiar şi din străinătate
975 afișări

Sebastian Roncea a început să facă papioane, iar acum are în atelier sute de modele de piei. Iţi poţi comanda genţi, pălării cu piele, tapiţerie auto, scaune pentru living, mese de cafea sau lămpi îmbrăcate în piei rare. Preţutile produselor variază de la 10 euro la 15.000 de euro. Creaţiile sunt cerute şi în Italia, Franţa, Anglia, India sau America.

„Clienţii când vin la atelier rămân uimiţi de ce văd aici, sunt ca la muzeu. Am pornit de la un papion din cămaşa mea proprie şi am perseverat cu o geantă// interioare de maşini, am făcut şi la avioane, elicoptere”, spune designer-ul Sebastian Roncea. 

Ce aduce în plus, pentru un om, un obiect din piele? „Rafinament, îţi conturează ţinuta. Lucrurile astea sunt de durată, poţi să le laşi şi moştenire”, spune artistul. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici