Secretele exerciţiilor fizice practicate de Michelle Obama, dezvăluite - GALERIE FOTO

Secretele exerciţiilor fizice practicate de Michelle Obama la Casa Albă au fost dezvăluite de Cornell McClellan, antrenorul de fitness al Primei Doamne a Statelor Unite, care a acordat un interviu în numărul din luna octombrie al revistei Women's Health, informează timesonline.co.uk.

118 afișări
Imaginea articolului Secretele exerciţiilor fizice practicate de Michelle Obama, dezvăluite - GALERIE FOTO

Secretele exerciţiilor fizice practicate de Michelle Obama, dezvăluite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Celebră în lumea întreagă pentru bicepşii săi, Michelle Obama a început colaborarea cu antrenorul McClellan în 1997, în sala de fitness a acestuia din Chicago.

"Este cu adevărat o persoană dedicată cauzei care susţine importanţa sănătăţii şi a exerciţiilor fizice", a declarat Cornell McClellan.

La sfârşitul unei şedinţe intense de exerciţii de tipul cardio şi după o serie de ridicări de greutăţi, Michelle Obama încheie ora de fitness printr-un set de exerciţii de modelare a braţelor, care includ tracţiuni ale tricepsului şi flexii ale bicepsului.

Spre deosebire de tradiţionalul stil al fostelor Prime Doamne ale Americii, Michelle Obama poartă adeseori rochii fără mâneci, iar bicepşii ei, foarte bine modelaţi, au creat senzaţie în mass-media internaţională, încă de la sosirea ei la Casa Albă.

Detaliile despre exerciţiile fizice practicate de Michelle Obama au apărut în seria de interviuri acordate de preşedintele american şi soţia lui, în timpul cărora au vorbit despre sănătate, programul lor de fitness şi obiceiurile lor alimentare.

Barack Obama a acordat un interviu revistei Men's Health, ce va fi publicat în numărul din luna noiembrie. Între timp, interviurile acordate de Michelle Obama revistelor Women's Health şi Children's Health vor putea fi citite cu o lună mai devreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici