FOTO: Dragostea poate dura ani de zile, chiar şi sub lumina reflectoarelor. Secretul relaţiei lui Pink şi Carey Hart

  • Pink l-a întâlnit pe Carey Hart la X Games în 2001 în Philadelphia
  • Pink i-a cerut mâna pilotului de motocross Carey Hart în 2005, în timpul unei curse de motociclete din California
  • Cei doi s-au căsătorit în Cuba pe 7 ianuarie 2006
  • Pink şi Carey au o feţită, Willow, de 9 ani, şi un băieţel, Jameson, de 3 ani
215 afișări
Imaginea articolului FOTO: Dragostea poate dura ani de zile, chiar şi sub lumina reflectoarelor. Secretul relaţiei lui Pink şi Carey Hart

FOTO: Instagram @pink

Într-o lume a show bizz-ului în care cu greu rezistă relaţiile, Pink ne arată că iubirea poate dura chiar şi 15 ani. Dacă anul trecut perechea îşi sărbătorea aniversarea cu o plimbare cu motocicleta prin California, anul ăsta au postat un set de poze aniversare pentru a marca momentul.

Pink a spus că în „plimbarea” sălbatică de peste ani au învăţat cum să rămână pe linia lor de curse.

Artista a mai dezvăluit că ea şi Hart au făcut terapie aproape întreaga relaţie. Spune că terapia pentru cupluri este singurul motiv pentru care încă sunt împreună. Provenind din familii destrămate, nu au avut niciun model despre cum ar trebui să ţină familia unită în viaţa lor agitată şi nebună. Aşa că mersul la consiliere a funcţionat şi azi sunt un model de familie în care dragostea şi înţelegerea sunt la putere.

Artista a încheiat postarea cu mesajul „Te iubesc şi iubesc familia noastră”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de P!NK (@pink)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici